ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση Συγγρού και Ζαλοκώστα 38 (έναντι νοσοκ. ΥΓΕΙΑ) Χαλάνδρι
Τηλέφωνο

ΑΝΝΑ ΛΕΒΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΛΟΓΟΣ

Image

Βιογραφικό Ιατρού

Άννα Λεβή

 • Εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο από το 2001 που επέστρεψε από την Αμερική όπου μετά από 3 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης ολοκλήρωσε την εξειδίκευση στην Οδοντική Προσθετική και απέκτησε τον τίτλο του Μaster of Dental Sciences στο Πανεπιστήμιο του Connecticut School of Dental Medicine USA, ένα απ’τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα της χώρας. 
 • Συνεργάτης του ΔΚΘΑ “υγεία” 
 • Διδάσκει Ακίνητη και Κινητή Προσθετική στην κλινική της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996-1998 και από το 2001-2007 
 • Διδάσκει ως Κλινικός Μέντορας στην Προπτυχιακή κλινική Πανεπιστημίου Connecticut, Farmington, CT, USA, Ιανουάριος 2001 – Ιούνιος 2001 
 • Ακίνητη Προσθετική: διαγνωστικό κέρωμα, χύτευση, τελείωμα μεταλλικού σκελετού, τοποθέτηση πορσελάνης, χαρακτηρισμός πορσελάνης για ακίνητες μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις.
  Μάθηση βασιζόμενη στο πρόβλημα (Problem-Based Learning – PBL)
  Οδοντική Ανατομία και Μορφολογία,
  Ολικές Οδοντοστοιχίες 
 • Συνεργάτης στην Έδρα Οδοντικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Φεβρουάριος 1997 – Σεπτέμβριος 1997,Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

Δημοφιλείς Υπηρεσίες :


Υπάρχουν πολλά αίτια που μπορεί να οδηγήσουν σε εναπόθεση χρωστικών στα δόντια. Τα πιο συνηθισμένα συμπεριλαμβάνουν το κάπνισμα ή κατανάλωση τροφών και ποτών με χρωστικές ουσίες όπως καφές, τσάι, σάλτσα σόγιας, βατόμουρα, κόκα κόλα). Εσωτερικές χρώσεις μπορεί να προέρχονται από αντιβιοτικά, όπως οι τετρακυκλίνες, υπερβολική λήψη φθορίου (από το νερό ή σκευάσματα φθορίου), παλιά σφραγίσματα, απονευρωμένα δόντια. 

Περισσότερα για Λεύκανση


Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα έχουν τα ένθετα και επένθετα πορσελάνης, τα οποία πλεονεκτούν ως προς την αντοχή σε σχέση με τα λευκά σφραγίσματα και κατασκευάζονται από το εργαστήριο, είτε από πορσελάνη, είτε από σύνθετη ρητίνη, μετά από τη λήψη αποτυπώματος και χρησιμοποιούνται για να αποκαταστήσουν οπίσθια δόντια. 

Περισσότερα για Ένθετα & Επένθετα Πορσελάνης


Οι στεφάνες (θήκες) χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση δοντιών με μεγάλη απώλεια οδοντικής ουσίας. Οι στεφάνες ενδείκνυνται όταν θέλουμε να διορθώσουμε το χρώμα ή το σχήμα πρόσθιων κυρίως δοντιών και οι πιο συντηρητικές τεχνικές όπως οι όψεις ή η λεύκανση δεν μπορούν να εφαρμοστούν.

Περισσότερα για Γέφυρες & Στεφάνες


Γενικά, όταν κάποιος είναι σε θέση να κάνει εξαγωγές, μπορεί να βάλει και οδοντικά εμφυτεύματα. Απαραίτητη είναι η ύπαρξη επαρκούς ποσότητας οστού. Ασθενείς που πάσχουν από χρόνια νοσήματα όπως μη ελεγχόμενος σακχαρώδης διαβήτης ή καρδιαγγειακές παθήσεις ή ασθενείς που έχουν υποστεί ακτινοβολία για θεραπευτικούς σκοπούς στην κεφαλή/τράχηλο και χρόνιοι καπνιστές πρέπει να αξιολογηθούν κατά περίπτωση.

Περισσότερα για Χειρουργική Τοποθέτηση Εμφυτευματων

Ο Χώρος μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για απορίεςπληροφορίεςραντεβούγια όποιο οδοντιατρικό πρόβλημα σας απασχολεί.

logo.png
Συγγρού και Ζαλοκώστα 38
(έναντι νοσοκ. ΥΓΕΙΑ)
Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6896 597
E-mail: levi@prostheticdentistry.gr

Search