ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση
Συγγρού και Ζαλοκώστα 38
(έναντι νοσοκ. ΥΓΕΙΑ)
Χαλάνδρι
Τηλέφωνο

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ


Πρόκειται για άσπρα σφραγίσματα που γίνονται και σε παιδάκια μετά την αφαίρεση της τερηδόνας.

Ανοξείδωτες στεφάνες

Οι ανοξείδωτες στεφάνες είναι προκατασκευασμένες φόρμες που προσαρμόζονται σαν θήκες σε μεμονωμένα δοντάκια.
Ενδείκνυνται όταν υπάρχει μεγάλη τερηδονική προσβολή, απομεταλλικοποίηση ή βλάβες αναπτυξιακές των δοντιών, οπότε το δόντι είναι επιρρεπές σε κάταγμα. Η στεφάνη θα διατηρηθεί έως να πέσει το νεογιλό δοντάκι και το παιδάκι δε θα χρειαστεί να υποστεί καμία περαιτέρω επέμβαση στο ίδιο δόντι.

Πολφοτομή (παιδική απονεύρωση)

Η πολφοτομή είναι μία διαδικασία που απαιτεί την αφαίρεση τμήματος του νεύρου που έχει μολυνθεί. Ο υπόλοιπος ζωντανός ιστός μετά υφίσταται θεραπεία για να διατηρήσει τη λειτουργία του δοντιού.

*Ανάλογα με την περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα η θεραπεία να παρέχεται από εξειδικευμένους συναδέλφους (γναθοχειρουργό, περιοδοντολόγο, παιδοδοντίατρο, ενδοδοντιστή, ορθοδοντικό κα).
Γίνεται προσπάθεια η θεραπεία να ολοκληρώνεται στο ιατρείο της Κας Λεβή, όμως ανάλογα με το είδος της θεραπείας είναι δυνατόν η αντιμετώπιση του ασθενούς και η παροχή οδοντιατρικής περίθαλψης να πραγματοποιείται στο χώρο τους ή σε νοσοκομειακό περιβάλλον όταν αυτό καθίσταται απαραίτητο

 
 
logo.png

Συγγρού και Ζαλοκώστα 38
(έναντι νοσοκ. ΥΓΕΙΑ)
Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6896 597
E-mail: levi@prostheticdentistry.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newletter για να λαμβάνετε Νέα - Εξελίξεις μέσω e-mail.
© Άννα Λεβή. All Rights Reserved. Designed and Developed by Logicsoft

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.